Workshop koeien melken

boerderijweelderen | melkstelOp zoek naar een origineel gezinsuitje, een leuke activiteit voor een personeelsfeestje, een date met je lief of iets gezelligs samen met je vrienden of vriendinnen? Kom dan een workshop koeien melken volgen! Onder leiding van boerin Sanne leer je alles over de koe en mag je zelf échte koeien melken.

Meer informatie over de workshop koeien melken

De workshop duurt van 18.30 tot ongeveer 20.30 uur. De kosten bedragen €17 per persoon. (minimale leeftijd is 12 jaar). De workshop is met name geschikt voor gezelschappen van 2 tot 10 personen, waarbij we vanaf 5 personen de groep in tweeën splitsen en combineren met een leerzame koeienquiz die je door de stal leidt. Uiteraard ben je met meer personen ook welkom, neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Ga voor je aanmelding én de contactgegevens naar het contactformulier.

Workshops koeien melken in Putten, Gelderland

Iedere dinsdag kun je sowieso bij ons terecht voor de workshop koeien melken. Deze groep bestaat uit maximaal 5 personen, dus er is alle tijd en ruimte om je te helpen en al je vragen te stellen. De actuele beschikbaarheid:

  • dinsdag 25 februari: 5 plaatsen vrij
  • dinsdag 3 maart: 5 plaatsen vrij
  • dinsdag 10 maart: vol
  • dinsdag 17 maart: 5 plaatsen vrij
  • dinsdag 24 maart: vol
  • dinsdag 31 maart: 5 plaatsen vrij

Past een andere dag je beter? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Origineel cadeau: waardebon workshop koeien melken

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef dan een waardebon voor een workshop koeien melken cadeau! Je ontvangt van ons een prachtige, gepersonaliseerde waardebon opgestuurd om cadeau te geven. De bon is gratis voor jou, je betaalt alleen de standaardkosten voor de workshop. Vraag jouw cadeaubon aan via ons contactformulier of stuur even een mailtje naar info@boerderijweelderen.nl.

Nieuwsgierig naar de ervaring van andere deelnemers? Kijk dan op onze Facebook-pagina,

Weelder Workshop - KvK nummer 29731968 - Sanne van Raalte