Workshop koeien melken

Op zoek naar een origineel gezinsuitje, een leuke activiteit voor een personeelsfeestje of iets gezelligs samen met je vrienden of vriendinnen? Kom dan een workshop koeien melken volgen! Onder leiding van boerin Sanne leer je alles over de koe en mag je zelf échte koeien melken. Wie weet ga jij wel naar huis met het melkdiploma!

Meer informatie over de workshop koeien melken
De workshop duurt van 18.30 tot ongeveer 20.30 uur. De kosten bedragen €15 per persoon. (minimale leeftijd is 12 jaar). De workshop is met name geschikt voor gezelschappen van 2 tot 10 personen, waarbij we vanaf 5 personen de groep in tweeën splitsen en combineren met een leerzame koeienquiz die je door de stal leidt. Uiteraard ben je met meer personen ook welkom, neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Ga voor je aanmelding én de contactgegevens naar het contactformulier.

Iedere dinsdag koeien melken
Iedere dinsdag kun je bij ons terecht voor de workshop koeien melken. De groep bestaat altijd uit maximaal 5 personen, dus er is alle tijd en ruimte om je te helpen en al je vragen te stellen. Bekijk hier de actuele beschikbaarheid:

boerderijweelderen | melksteldinsdag 17 juli: vol
dinsdag 24 juli: vol
dinsdag 31 juli: beschikbaar
Let op: van 1 augustus tot 1 december 2018 is het volgen van de workshop koeien melken, in verband met zwangerschapsverlof, zeer beperkt mogelijk.

Past een andere dag je beter? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere deelnemers? Kijk dan op onze Facebook-pagina,

Weelder Workshop - KvK nummer 29731968 - Sanne van Raalte