Workshop koeien melken

boerderijweelderen | melkstelOp zoek naar een origineel gezinsuitje, een leuke activiteit voor een personeelsfeestje of iets gezelligs samen met je vrienden of vriendinnen? Kom dan een workshop koeien melken volgen! Onder leiding van boerin Sanne leer je alles over de koe en mag je zelf échte koeien melken. Wie weet ga jij wel naar huis met het melkdiploma!

Meer informatie over de workshop koeien melken

De workshop duurt van 18.30 tot ongeveer 20.30 uur. De kosten bedragen €15 per persoon. (minimale leeftijd is 12 jaar). De workshop is met name geschikt voor gezelschappen van 2 tot 10 personen, waarbij we vanaf 5 personen de groep in tweeën splitsen en combineren met een leerzame koeienquiz die je door de stal leidt. Uiteraard ben je met meer personen ook welkom, neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Ga voor je aanmelding én de contactgegevens naar het contactformulier.

Workshops koeien melken in Putten, Gelderland

Iedere dinsdag kun je bij ons terecht voor de workshop koeien melken. De groep bestaat altijd uit maximaal 5 personen, dus er is alle tijd en ruimte om je te helpen en al je vragen te stellen. Bekijk hier de actuele beschikbaarheid:

> dinsdag 5 maart: 3 plaatsen beschikbaar
> dinsdag 12 maart: vol
> dinsdag 19 maart: vol
> dinsdag 26 maart: vol
> dinsdag 2 april: vol
> dinsdag 9 april: vol
> dinsdag 16 april: 5 plaatsen beschikbaar
> dinsdag 23 april: 5 plaatsen beschikbaar

Past een andere dag je beter? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere deelnemers? Kijk dan op onze Facebook-pagina,

Weelder Workshop - KvK nummer 29731968 - Sanne van Raalte