Workshop koeien melken

Op zoek naar een origineel gezinsuitje, een leuke activiteit voor een personeelsfeestje of iets gezellig samen met je vrienden of vriendinnen? Kom dan een workshop koeien melken volgen! Onder leiding van boerin Sanne leer je alles over de koe en mag je zelf échte koeien melken. Wie weet ga jij wel naar huis met het melkdiploma!

Meer informatie over de workshop koeien melken
De workshop duurt van 18.30 tot ongeveer 20.30 uur. De kosten bedragen €15 per persoon. (minimale adviesleeftijd is 12 jaar). In principe kun je de workshop op elke dag, behalve zondag, volgen. De workshop is met name geschikt voor gezelschappen van 2 tot 10 personen, waarbij we vanaf 5 personen de groep in tweeën splitsen en combineren met een leerzame koeienquiz die je door de stal leidt. Uiteraard ben je met meer personen ook welkom, neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Ga voor je aanmelding én de contactgegevens naar het contactformulier.

Iedere dinsdag koeien melken
Iedere dinsdag kun je bij ons terecht voor de workshop koeien melken. De groep bestaat altijd uit maximaal 5 personen, dus er is alle tijd en ruimte om je te helpen en al je vragen te stellen. Bekijk hier de actuele beschikbaarheid:

boerderijweelderen | melksteldinsdag 10 april: vol
dinsdag 17 april: beschikbaar
dinsdag 24 april: beschikbaar
dinsdag 1 mei: vol
dinsdag 8 mei: nog 3 plaatsen beschikbaar
dinsdag 15 mei: beschikbaar
dinsdag 22 mei: beschikbaar
dinsdag 29 mei: vol

Past een ander moment je beter? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere deelnemers? Kijk dan op onze Facebook-pagina,

Weelder Workshop - KvK nummer 29731968 - Sanne van Raalte