Workshop koeien melken

boerderijweelderen | melkstelOp zoek naar een origineel gezinsuitje, een leuke activiteit voor een personeelsfeestje, een date met je lief of iets gezelligs samen met je vrienden? Kom dan een workshop koeien melken volgen!

Onder leiding van boerin Sanne leer je alles over de koe en mag je zelf échte koeien melken. Vanaf de Dutch Food Week starten we weer met het geven van de workshops koeien melken. Tijdens de workshop kunnen we geen 1,5 meter afstand houden, uiteraard houden wij ons aan de maatregelen vanuit het RIVM en dat verwachten we ook van jou als deelnemer. 

Beschikbare data

> dinsdag 12 oktober: nog 5 plaatsen 
> dinsdag 19 oktober: nog 3 plaatsen 
> dinsdag 26 oktober: vol
> dinsdag 2 november: nog 5 plaatsen 
> dinsdag 9 november: vol
> dinsdag 16 november: nog 5 plaatsen 
> dinsdag 23 november: vol
> dinsdag 30 november: nog 5 plaatsen

Meld je aan via het contactformulier. Vervolgens krijg je binnen een aantal dagen de factuur en alle benodigde informatie per mail toegestuurd. 

Meer informatie over de workshop koeien melken in Putten, Gelderland

Iedere dinsdag is er een workshop koeien melken voor 5 personen. In overleg zijn andere dagen, behalve zondag, ook mogelijk voor groepen. De workshop duurt van 18.30 tot ongeveer 20.30 uur. De kosten bedragen €17 per persoon. (minimale leeftijd is 12 jaar). De workshop is met name geschikt voor gezelschappen van 2 tot 10 personen, waarbij we vanaf 5 personen de groep in tweeën splitsen en combineren met een leerzame koeienquiz die je door de stal leidt. Uiteraard ben je met meer personen ook welkom, neem gerust contact op voor de uitgebreide mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld de boerenspellen. Ga voor je aanmelding én de contactgegevens naar het contactformulier.

Nieuwsgierig naar de ervaring van andere deelnemers? Kijk dan op onze Facebook-pagina, of volg ons op Instagram.

Weelder Workshop – KvK nummer 29731968 – Sanne van Raalte