Onze trekker naar Den Haag

Onze trekker gaat morgen naar Den Haag. Zoals je vast in de media gaat zien gaan er duizenden boeren demonstreren, om hun stem te laten horen tegen de pittige onzekerheid en het gebrek aan waardering voor ons mooie vak.

Nu kunnen wij morgen die kant niet op vanwege een belangrijke afspraak voor een nieuw project – daarover later meer-. Maar daarnaast ben ik niet zo van het protesteren. Ook ik voel mij soms meer boef dan boer, maar geloof meer in het delen dan protesteren. Daarom geef ik zo graag mijn workshops koeien melken, iets van onze prachtige sector delen en ook van onze gasten horen hoe zij nou tegen ons bedrijf aankijken. Enorm waardevol!

Vandaag kunnen wij ook zomaar delen in de letterlijke zin. Wij doen natuurlijk mee aan de fantastische actie van Boeren van Nederland: #doneerjetrekkertje. Onze eigen trekker blijft vandaag dus gewoon op de boerderij, maar een mooie speelgoedtrekker gaat mee met onze collega-boeren naar Den Haag. Voor de kinderen van ouders met een krappe beurs, die via een speelgoedtrekker alvast voor het eerst in contact met hun voedselproducent: de boer!

Trekker naar Den Haag, vanaf Boerderij Weelderen