Wandeltocht

Wandel je mee voor het goede doel? Op zaterdag 11 mei 2024 ben je van harte welkom voor de verrassende wandeltocht door het buitengebied van Putten. Een avontuurlijke wandeltocht van 10 óf 17 kilometer over prachtige, unieke locaties in het buitengebied die normaal niet toegankelijk zijn. De opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding. Op de boerderij zelf is er een gave Kids Experience, voor het hele gezin.

Verschillende landeigenaren rond onze boerderij hebben eenmalig hun land opengesteld voor deze wandeltocht. Deze wandeling brengt je door de mooiste, onontdekte plekken in het buitengebied van Putten en haar buurplaatsen. Loop de avontuurlijke 10 kilometer óf de 17 kilometer. Elke wandeling heeft onderweg een rustpunt met wat lekkers. Na afloop heb je op onze boerderij de mogelijkheid om drinken met wat lekkers te kopen, ook hiervan gaat de opbrengst volledig naar KWF Kankerbestrijding. Wandel je mee?

Boerderij experience voor het hele gezin
Je bent met je hele gezin van harte welkom op de boerderij voor de Boerderij Experience. Je leert op een avontuurlijke manier alles over de dieren op de boerderij. Natuurlijk zijn er ondertussen leuke activiteiten te doen voor allerlei leeftijden. Van harte welkom!

Geld inzamelen voor onderzoek tegen kanker
In juni 2024 fietst ‘onze’ Peter met zijn teamgenoten van BIG Challenge 14 Gelderse Vallei de Alpe ‘d Huez op om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Kun je niet meewandelen? Dan kun je natuurlijk ook gewoon doneren via Peters actiepagina