Wandeltocht

Wandel je mee voor het goede doel? Op zaterdag 6 mei 2023 ben je van harte welkom voor de verrassende wandeltocht door het buitengebied van Putten. Een avontuurlijke kinderroute (+- 2 kilometer), de wandeltocht van 10 óf 17 kilometer over prachtige, unieke locaties in het buitengebied die normaal niet toegankelijk zijn. De opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding.

Verschillende landeigenaren rond onze boerderij hebben eenmalig hun land opengesteld voor deze wandeltocht. Deze wandeling brengt je door de mooiste, onontdekte plekken in het buitengebied van Putten en haar buurplaatsen. Loop de avontuurlijke kinderroute vol toffe opdrachten (+- 2 kilometer), de 10 kilometer óf de 17 kilometer. Elke wandeling heeft onderweg een rustpunt met wat lekkers. Na afloop heb je op onze boerderij de mogelijkheid om drinken met wat lekkers te kopen, ook hiervan gaat de opbrengst volledig naar KWF Kankerbestrijding. Natuurlijk kunnen de kinderen lekker spelen én kalfjes aaien. 

Geld inzamelen voor onderzoek tegen kanker
In juni 2023 fietst ‘onze’ Peter met zijn teamgenoten van BIG Challenge 9 regio FoodValley de Alpe ‘d Huez op om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Kun je niet meewandelen? Dan kun je natuurlijk ook gewoon doneren via Peters actiepagina