Workshop koeien melken

De afgelopen periode hebben wij een heftige koeienziekte op ons boerderij gehad. Op dit moment zijn wij én de overgebleven koeien hier nog even van aan het bijkomen. We geven op dit moment daarom even geen workshops koeien melken, maar gaan dat zeker wel weer doen als de rust weer is teruggekeerd. Wil je een seintje als dit wel weer mogelijk is? Stuur dan even een berichtje via het contactformulier of houd onze Facebook en Instagram-pagina in de gaten.

Workshop koeien melken

Op zoek naar een origineel gezinsuitje, een leuke activiteit voor een personeelsfeestje of iets gezelligs samen met je vrienden? Kom dan een workshop koeien melken volgen!

De naam zegt het al: tijdens de workshop koeien melken ga je zelf aan de slag om échte koeien te melken. Je krijgt een overall en laarzen en vervolgens leert boerin Sanne je alle kneepjes van het koeienvak.

Kom koeien melken op de boerderij

De workshop duurt van 18.00 tot 20.00 uur en is geschikt voor iedereen die goed ter been is vanaf 10 jaar. Ben je met meer dan 10 personen? Dan is het ook mogelijk om de workshop op een andere dag (behalve zondag) te volgen. Neem gerust even contact op voor de mogelijkheden, bijvoorbeeld in combinatie met de boerenspellen of het boerenstampottenbuffet.

Kosten workshop koeien melken

De kosten voor een workshop koeien melken voor 1 tot 4 personen zijn €65. Vanaf 5 personen zijn de kosten €17 per persoon. Na je aanmelding ontvang je een factuur per mail.

    Meld je hier aan voor de workshop koeien melken:

    Nieuwsgierig naar de ervaring van andere deelnemers? Kijk dan op onze Facebook-pagina, of volg ons op Instagram.

    Tip: geef een waardebon!