Workshop koeien melken

boerderijweelderen | melkstelOp zoek naar een origineel gezinsuitje, een leuke activiteit voor een personeelsfeestje, een date met je lief of iets gezelligs samen met je vrienden of vriendinnen? Kom dan een workshop koeien melken volgen!

Onder leiding van boerin Sanne leer je alles over de koe en mag je zelf échte koeien melken.

Meer informatie over de workshop koeien melken

De workshop duurt van 18.30 tot ongeveer 20.30 uur. De kosten bedragen €17 per persoon. (minimale leeftijd is 12 jaar). De workshop is met name geschikt voor gezelschappen van 2 tot 10 personen, waarbij we vanaf 5 personen de groep in tweeën splitsen en combineren met een leerzame koeienquiz die je door de stal leidt. Uiteraard ben je met meer personen ook welkom, neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Ga voor je aanmelding én de contactgegevens naar het contactformulier.

Workshops koeien melken in Putten, Gelderland

HELAAS! Vanwege de coronamaatregelen mogen wij, in overleg met het RIVM, nog geen workshop koeien melken geven. Het wachten is op de versoepeling dat ook 1,5 meter afstand houden niet meer nodig is. Met een beetje geluk ben je vanaf september 2021 weer van harte welkom bij ons tussen de koeien! Je kunt nu wel alvast een waardebon aanschaffen voor extra voorpret óf laat hier even je mailadres achter, zodat je een seintje krijgt als inschrijven voor de workshop koeien melken weer kan. 

Nieuwsgierig naar de ervaring van andere deelnemers? Kijk dan op onze Facebook-pagina, of volg ons op Instagram.

Weelder Workshop – KvK nummer 29731968 – Sanne van Raalte