Workshop koeien melken

Op zoek naar een origineel uitje voor je familie, een leuke activiteit voor een personeelsfeestje of iets gezelligs samen met je vrienden? Kom dan een workshop koeien melken volgen!

De naam zegt het al: tijdens de workshop koeien melken ga je zelf aan de slag om échte koeien te melken. Je krijgt een overall en laarzen en vervolgens leert boerin Sanne je alle kneepjes van het koeienvak. En pas maar op, voor je het weet wil je zelf ook koeienboerin worden!

Workshops koeien melken in Putten, Gelderland (Veluwe)
Je kunt de workshop koeien melken met jouw eigen groep onder andere volgen op:
– vrijdag 26 juli
– vrijdag 30 augustus

Kom ook koeien melken op de boerderij

De workshop duurt van 18.00 tot 20.00 uur. Deze actieve activiteit is geschikt voor iedereen die goed ter been is én minimaal 10 jaar oud is. Je kunt de workshop koeien melken in klein gezelschap (vanaf 2 personen) volgen, maar het is ook erg geschikt als teamuitje, ludiek vriendenavondje of groepsactiviteit.

Teamuitje op de boerderij
Vanaf 10 personen kun je de workshop koeien melken combineren met een heerlijke boerenstampotbuffet en boerenspellen. Dit keer word je niet zelf in de wachten gelegd, maar hijs je de overall en laarzen aan én ga je met elkaar aan de slag om onze koeien in de watten te leggen. Geen luxe locatie of chique diner, maar gezelligheid, avontuur en misschien zelf een tikkeltje spanning zijn gegarandeerd. Net als de tijd voor een kopje koffie en weer even met elkaar bij te kletsen. We kunnen je in ieder geval garanderen dat je jouw groepsgenoten op een compleet andere manier leert kennen. De perfecte teambuilding! Stuur gerust eens vrijblijvend een berichtje voor de mogelijkheden.

Kosten workshop koeien melken

De kosten voor een workshop koeien melken voor 1 tot 4 personen zijn €65. Vanaf 5 personen zijn de kosten €17 per persoon.

    Meld je hier aan voor de workshop koeien melken:

    Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere deelnemers? Kijk dan op onze Facebook-pagina, of volg ons op Instagram.