Wandel mee op 6 mei!

Wandel je mee voor het goede doel? Op zaterdag 6 mei 2023 ben je van harte welkom voor de verrassende wandeltocht door het buitengebied van Putten. Een avontuurlijke kinderroute (+- 2 kilometer), de wandeltocht van 10 óf 17 kilometer over prachtige, unieke locaties in het buitengebied die normaal niet toegankelijk zijn. De opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding.

Op de fiets de Franse berg Alpe d’Huez bedwingen en daarmee zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek tegen kanker. Dat is wat Peter van de Kamp, samen met zijn team regio FoodValley van BigChallenge, dit jaar gaat doen. Jij kunt meehelpen om zoveel mogelijk geld op te halen door mee te wandelen, want de opbrengst gaat 100% naar KWF Kankerbestrijding.

De wandeling start en eindigt op Boerderij Weelderen, Gervenseweg 20 in Putten. De jongste kinderen lopen gratis mee, vanaf 5 jaar kost meewandelen €4,50, vanaf 17 jaar €7,50. De starttijden:
> Kinderroute: tussen 13.30 en 14.30 uur
> 10 kilometer: tussen 13.00 en 14.00 uur
> 17 kilometer: tussen 12.00 en 12.00 uur

Let op: honden kunnen niet mee en ook zijn de routes helaas niet geschikt voor wandelwagens of rolstoelen.

Natuurlijk krijg je wat lekkers onderweg en zijn er leuke activiteiten op de boerderij voor de kinderen. Na afloop kun je een hapje & een drankje kopen, dankzij onze sponsoren gaat ook deze opbrengst volledig naar KWF kankeronderzoek. Kun je niet meewandelen maar wil je wel meehelpen? Doneer dan hier.

De Boerderij Weelderen Wandeltocht is een echte beleving voor jong & oud. Dus graag tot ziens op 6 mei!