Waardebon

Dé show stelen op een verjaardag met een origineel cadeau? Een collega in het zonnetje zetten? Dit jaar iets anders dan bloemen of chocola geven voor vaderdag, moederdag, valentijnsdag of bij een afscheid? Of gewoon op zoek naar een goed excuus om samen met je vriend(in) of vriendengroep te komen koeien melken? Geef dan nu een waardebon voor de workshop koeien melken cadeau!

Via onderstaand formulier vraag je heel eenvoudig een waardebon voor de workshop koeien melken op boerderij Weelderen aan. Je kunt zelf kiezen voor hoeveel personen én welke namen er op de bon komen. Helemaal naar jouw wensen dus! Wat de workshop precies inhoudt? Dat lees je hier.

Zo werkt de waardebon

Na jouw aanvraag via onderstaand formulier krijg je de factuur per mail. Goed nieuws: je betaalt niets extra’s voor de waardebon, maar gewoon de reguliere prijs van €65 voor 1 tot 4 personen en €17 per persoon vanaf 5 personen. Na het betalen van de factuur krijg je de bon per post opgestuurd. Heb je wat meer haast? Dan kun je ook een bon per mail krijgen, geen probleem! De ontvangers kiezen vervolgens zelf een datum voor hun workshop via onze website.

    Vraag hier de waardebon voor een workshop koeien melken aan:

    Ik heb een waardebon workshop koeien melken gekregen

    Ben jij de gelukkige ontvanger en in het bezit van een waardebon voor de workshop koeien melken en wil je graag je bon verzilveren? Dat kan! Bekijk dan hier de actuele beschikbaarheid.